ВИДЕО: 13-те најниски жени во музичката индустрија

13-те најниски жени во музичката индустријаНекои го кријат недостаткот на сантиметри со штикли, други се обидуваат да ја замаскираат висината со соодветна облека, додека трети не се грижат затоа што се ниски.