ВИДЕО: Зошто отровот од скорпија е толку скап?

Зошто отровот од скорпија е толку скап?Отровот од скорпија е еден од најопасните, а покрај тоа, важи и за еден од најскапите, со оглед на тоа што 3 литра чинат околу 39 милиони долари. Сепак, независно колку пари имате, може да најдете само мала количина, бидејќи тешко се стига до него. Погледнете зошто.