ВИДЕО: Како Ники Минаж ги троши милионите?

Како Ники Минаж ги троши милионите?Ники Минаж е позната по хитовите „Super Bass“ и „Anaconda“. Но, покрај одличен хип-хоп изведувач, таа е и талентирана бизнис жена која знае како од талентот да направи пари. Од дизајнерска облека до раскошни автомобили, како Ники ги троши милионите?