ВИДЕО: Видео после кое ќе почнете да ја мразите Кајли Џенер

Видео после кое ќе почнете да ја мразите Кајли ЏенерАко досега ви беше омилена од Кардашијан-Џенер кланот, после ова видео ќе почнете да ја мразите младата милијардерка. Дрско однесување со папараци, со нејзината сестра, лажење во интервјуа и уште многу други причини...