ВИДЕО: Кои се причините што асистентката на Меган Маркл ненадејно си даде отказ?

Кои се причините што асистентката на Меган Маркл ненадејно си даде отказ?Изгледа фразата „Што сака Меган, Меган добива“ била секојдневие и на Мелиса ѝ здодеало. Инаку, поранешната асистентка на Меган Маркл има работено и за Роби Вилијамс и е многу задоволна од соработката со пејачот.