ВИДЕО: 8 прекрасни места во кои никогаш не смеете да пливате

8 прекрасни места во кои никогаш не смеете да пливатеОд розови езера до впечатливи природни базени со тиркизна вода, овие места изгледаат прекрасно, но не смеете да пливате во нив. Опасно е по живот!