ВИДЕО: Која е вистината - дали Меган Маркл и Кејт Мидлтон навистина не се согласуваат?

Која е вистината - дали Меган Маркл и Кејт Мидлтон навистина не се согласуваат?Деновиве има гласини дека Меган Маркл и Кејт Мидлтон не се сакаат и дека оттаму одлуката Меган и Хари да не живеат во палатата заедно со Кејт и Вилијам. Што велат експертите за говор на тело - дали двете кралски снаи навистина не се согласуваат?