ВИДЕО: Вистината зошто Адријана Лима не е повеќе дел од Victoria'с Secret

Вистината зошто Адријана Лима не е повеќе дел од Victoria'с SecretСупермоделот повеќе нема да ги носи крилјата на Victoria's Secret. По 19 појавувања на шоуто Адријана Лима, еден од најплатените ангели, заврши со оваа приказна. Дали знаете дека овој модел се соочува со големи несигурности со телото и сфатила дека тоа не е добро за нејзиното ментално здравје и одлучила да откаже?