ВИДЕО: Еволуцијата на шоуто „Keeping Up With The Kardashians“

Еволуцијата на шоуто „Keeping Up With The Kardashians“Реалното шоу „Keeping Up With The Kardashians“ се емитува веќе 11 години и е полно со драма и забава. Бракови, разводи, бебиња, професионални потези, како еволуираше ова шоу низ годините?