ВИДЕО: 7 дестинации кои треба да ги ставите на листата на зимски патувања

7 дестинации кои треба да ги ставите на листата на зимски патувањаИако многумина се скептични, сепак зимата е прекрасен период за патување, посебно ако ги погодите дестинациите кои може да ги искусите многу подобро во оваа сезона. Погледнете кои се местата кои треба да ви бидат на зимската листа на патувања за што нема да зажалите.