ВИДЕО: Картони помеѓу храна: Тајни кои се користат во рекламите за храната да изгледа привлечно

Картони помеѓу храна: Тајни кои се користат во рекламите за храната да изгледа привлечноАко некогаш сте помислиле дека храната на рекламите изгледа сочно, а вие не знаете да ја подготвите или сликате така, знајте дека маркетерите се користат со многу трикови за храната да изгледа привлечно. На пример, сладоледот не е вистински, а слоевите на палачинките и тортите се прават со картони...