ВИДЕО: Меланија Трамп станува русокоса: Ново, 10-минутно интервју со првата дама на САД

Меланија Трамп станува русокоса: Ново, 10-минутно интервју со првата дама на САДМеланија Трамп даде ексклузивно 10-минутно интервју во кое разговараше за тоа дали секогаш се согласува со одлуките на Доналд, како и за хемијата која инстантно се појавила кога го запознала во 1998-ма година.

Патем, никој не остана рамнодушен на нејзината промена на косата. Очигледно, Меланија станува русокоса.