ВИДЕО: Трикови за коса кои секоја девојка треба да ги знае

Трикови за коса кои секоја девојка треба да ги знаеКако брзо да ја навиткате косата со помош на цедалка или цевки, како брзо да ја фатите косата, а да изгледа средено, како да се спасите од масната коса во последен момент – трикови кои ѝ се потребни на секоја девојка.