ВИДЕО: Анимиран филм кој за 2 минути раскажува моќна приказна

Анимиран филм кој за 2 минути раскажува моќна приказнаСо симпатично анимирани животинчиња и нивните бурни авантури во рок од 2 минути ова видео раскажува фантастична приказна. Споделете за поубав ден!