ВИДЕО: Направи сам декорации заради кои ќе уживате во празничната сезона

Направи сам декорации заради кои ќе уживате во празничната сезонаВреме е да ја вклучите креативноста и да посветите малку време и труд за уникатни новогодишни декорации. Заменете ги летните саксии за цвеќиња и направете празнични ѕвончиња, или големи лампиони кои ќе ги закачите пред врата. Погледнете неколку идеи за празнични декорации кои може да ги направите сами.