ВИДЕО: Како да направите лампион – еднорог?

Како да направите лампион – еднорог?Последниве неколку години слатките еднорози станаа хит принт и дизајн кој може да го најдеме секаде – од облека до украси за низ дома. Затоа, овојпат ви нудиме кратко направи сам видео за да изработите лампиони во облик на еднорози. Не заборавајте да ги вклучите и дечињата во проектот!