ВИДЕО: Колку пари трошат милијардерите на обезбедување?

Колку пари трошат милијардерите на обезбедување?Од автомобили отпорни на куршуми до паметни системи за обезбедување и тон луѓе како обезбедувачи, милијардерите се опседнати со својата сигурност.