ВИДЕО: 10 работи кои не ги знаете за Илон Маск

10 работи кои не ги знаете за Илон МаскИлон Маск е познат како еден од најголемите мислители и креатори на светот, но и еден од најконтроверзните бизнисмени на светот. Кога бил забележан неговиот талент?