ВИДЕО: Како изгледа животот на кралското семејство во Монако?

Како изгледа животот на кралското семејство во Монако?Монако има фасцинантна историја. Сигурно веќе знаете за трагичната смрт на Грејс Кели на само 52 години во сообраќајна незгода. Ѕирнете во животот на кралското семејство!