ВИДЕО: Суров сопственик го остава своето куче покрај патот и го напушта

Суров сопственик го остава своето куче покрај патот и го напуштаНе смее секој да чува куче, а ова видео е доказ за тоа. Сцената како сопственик го напушта своето куче едноставно го крши срцето.