ВИДЕО: „Направи сам“ новогодишни декорации во последен момент

„Направи сам“ новогодишни декорации во последен моментУште не е доцна да го декорирате домот со уште некој новогодишен украс, венче или свеќник, а ова видео ќе ве инспирира како да го искористите слободното време.