ВИДЕО: 10 чудни работи кои се пронајдени замрзнати на Антарктикот

10 чудни работи кои се пронајдени замрзнати на АнтарктикотАнтарктикот со добра причина важи за едно од најмистериозните места во светот, а ова видео е уште еден доказ.