ВИДЕО: Како изгледаат собите во хотелот каде ноќ чини 75.000 долари?

Како изгледаат собите во хотелот каде ноќ чини 75.000 долари?Ова е еден од најскапите хотели на светот каде добивате цели апартмани со висок плафон и тераса на покривот. Изгледот ќе ве воодушеви!