ВИДЕО: Туторијал за новогодишна шминка за 10 минути

Туторијал за новогодишна шминка за 10 минутиАко не сакате да трошите време и пари за новогодишна шминка, ви треба само овој видео-туторијал од 10 минути. Низ него ќе научите како вешто да нанесете црвен кармин и модифицирани мачкини очи за новогодишната ноќ.