ВИДЕО: Реакцијата на кучето што доби мало кученце на подарок за Нова година

Реакцијата на кучето што доби мало кученце на подарок за Нова година12-годишниот златен ретривер се борел со анксиозност и осаменост во последните неколку години, па неговите сопственици одлучиле да земат уште едно кученце за да му прави друштво и да се забавуваат заедно. Радоста на ретриверот за „новогодишниот подарок“ е очигледна!