ВИДЕО: Зошто Копенхаген е град кој мора да го посетите во 2019та?

Зошто Копенхаген е град кој мора да го посетите во 2019та?Доколку сте од оние кои сакаат патувања, а уште не сте го посетиле Копенхаген, ова е градот кој мора да го ставите на листа за 2019-та.