ВИДЕО: Како изгледа животот на шведското кралско семејство?

Како изгледа животот на шведското кралско семејство?Дали знаете дека кралското семејство кое владее до Шведска потекнува од Франција? Или дека сите припадници на кралското семејство се во брак со „обични луѓе“?