ВИДЕО: 10 правила кои Лиам Хемсворт ја тера Мајли Сајрус да ги почитува

10 правила кои Лиам Хемсворт ја тера Мајли Сајрус да ги почитуваНивната врска имаше подеми и падови, но тие сега се во брак. Лиам Хемсворт влијае позитивно на Мајли Сајрус. Тој ја инспирира да пишува музика, да поминува повеќе време на плажа и да биде ненаситна од шегите кои си ги прават еден на друг, но ја тера да почитува и некои правила.