ВИДЕО: 10 места кои треба да ги посетите пред да исчезнат

10 места кои треба да ги посетите пред да исчезнатГлобалното затоплување и преголемиот број на туристи ќе направат некои од најубавите туристички атракции да исчезнат. Од Венеција до нуркање во Австралија и истражување на коралниот свет, што мора да направите пред да биде предоцна?