ВИДЕО: 8 лекции кои можете да ги научите од Двејн Џонсон „The Rock“

8 лекции кои можете да ги научите од Двејн Џонсон „The Rock“Милионерот, актер и фитнес гуру Двејн Џонсон вели дека во училиште го тепале и правеле да се чувствува мизерно, но тоа го инспирирало да почна да вежба, да стане голем и силен и да им се спротивстави на сите. Токму трауматичното детство му било инспирација.