ВИДЕО: Кои се најголемите разлики помеѓу Меган Маркл и Кејт Мидлтон?

Кои се најголемите разлики помеѓу Меган Маркл и Кејт Мидлтон?Од нивното потекло до вкусот за мода, помеѓу двете војвотки постојат низа големи разлики. Традиционалната Кејт Мидлтон vs. модерната Меган Маркл...