ВИДЕО: Владимир Путин го застана автомобилот за да се фотографира со расплакано девојче

Владимир Путин го застана автомобилот за да се фотографира со расплакано девојчеНа заминување од катедралата Преображение во Санкт Петербург, Владимир Путин беше испратен од група дечиња на школска возраст. Но, затоа што едно девојче не успеало да се фотографира со него, се расплака. Путин, на големо изненадување, го застана автомобилот за да направи фотографија пред да си замине.