ВИДЕО: Рангирање на членовите на семејството Кардашијан според богатството

Рангирање на членовите на семејството Кардашијан според богатствотоТие имаат милиони фанови, но и милиони на сметките. Од Кајли Џенер до Ким и Клое, кој член од семејството Кардашијан - Џенер има најголема бизнис империја?