ВИДЕО: Предизвик: Дали денешните млади луѓе се способни да отворат конзерва туна?

Предизвик: Дали денешните млади луѓе се способни да отворат конзерва туна?Џими Кимел во неговото шоу открива интересна информација дека продажбата на туна е намалена за 40% во последните 3 декади, а компаниите за туна тврделе дека причината е што младите не сакаат да ризикуваат со отворањето конзерви со отворач. Па, како и секогаш, Кимел одлучил да направи предизвик и да тестира дали е тоа вистина.