ВИДЕО: 10 најопасни светски рекорди

10 најопасни светски рекордиКој и да рекол дека целта ги оправдува средствата, дефинитивно е во право во овие 10 случаи. За да станат славни, овие 10 луѓе се подготвени на апсолутно секаква опасност.