ВИДЕО: Како изгледал патот до успехот на Елен Деџенерис?

Како изгледал патот до успехот на Елен Деџенерис?Елен Деџенерис е едно од најпознатите имиња во светот на шоубизнисот, има слава, многу пари и луксузни недвижнини. Но, како изгледал нејзиниот пат до тоа? Како дете омилена активност ѝ било возењето на велосипед, а за смешната личност во семејството важел нејзиниот брат, а не таа.