ВИДЕО: Екстравагантниот живот на брунејските принцови

Екстравагантниот живот на брунејските принцовиБрунеј е островска држава во Југоисточна Азија. Се наоѓа на островот Борнео.

Палата со пони коњи, приватни авиони, хеликоптери, злато и луксуз, како изгледа екстравагантниот живот на брунејските принцови?