ВИДЕО: На „крајот од светот“ - 5 најизолирани заедници на земјата

На „крајот од светот“ - 5 најизолирани заедници на земјата



Овие заедници се оддалечени и се речиси во целосна изолација. Како изгледа животот таму? Едно од нив е островче на кое речиси сите се во крвно сродство.