ВИДЕО: Детска радост: Бебиња си играат во снег за првпат

Детска радост: Бебиња си играат во снег за првпатРетки се оние деца кои не уживаат во снегот и бегаат од него, со оглед на тоа што повеќето бебиња сакаат снежни лудории, санкање и лизгање. Но, кога првпат ќе се сретнат со снег, децата знаат да бидат навистина смешни – погледнете ја оваа компилација од деца кои си играат, плачат, се радуваат и паѓаат во снег за првпат.