ВИДЕО: Кул идеи за модерните трудници кои организираат „baby shower“ забава

Кул идеи за модерните трудници кои организираат „baby shower“ забаваИако кај нас не постои како традиција, сепак модерните трудници заедно со пријателките, пред крајот на бременоста организираат „baby shower“ забава. Па, ако сте од модерните девојки, овие идеи за украсување со сигурност ќе ви се најдат, а потрадиционалните, може да искористат некои од нив и за мекици.