ВИДЕО: Слушнете ја „Љубов“ - новата песна на Тамара Тодевска

Слушнете ја „Љубов“ - новата песна на Тамара ТодевскаТамара Тодевска во соработка со Гуру Харе ја направи песната „Љубов“. Уште една моќна балада која одлично звучи изведена од раскошниот вокал на Тамара.