ВИДЕО: Животниот пат на Сандра Булок до хитовскиот Bird Box

Животниот пат на Сандра Булок до хитовскиот Bird BoxСандра Булок периодов е актуелна по филмот Bird Box и е една од најдобро платените актерки на светот, но таа започна со романтични комедии, порасната е во Германија и немала префинет вкус за мода, па затоа била мета за потсмев на училиште.