ВИДЕО: 10-те најладни места на планетата Земја

10-те најладни места на планетата ЗемјаДодека се жалите дека надвор е неколку степени под нулата, обидете се да си го замислите животот на некое од најладните места на планетата Земја. Колку долго ќе издржите?