ВИДЕО: Како изгледа еден ден на рускиот претседател Владимир Путин?

Како изгледа еден ден на рускиот претседател Владимир Путин?Владимир Путин е важен лик во глобалната политика и неговиот живот години наназад ги интригира луѓето низ целиот свет. Задолжително пие овошен сок со појадокот и сака да го започне денот со пливање...