ВИДЕО: 10 интервјуа кои за малку ќе им ја уништеа кариерата на познатите

10 интервјуа кои за малку ќе им ја уништеа кариерата на познатитеОд Меган Фокс до Канје Вест кои познати личности имаа погрешни изјави во интервјуа што им влијаеја врз кариерата?