ВИДЕО: Трикови со облека за деновите кога немате што да правите

Трикови со облека за деновите кога немате што да правитеКолку пати ви се случило да си истурите кафе баш тој ден кога носите бела облека на работа? Или пак, да ви се направат дупки во плетените џемпери? А, колку пати сте посакале да им го вратите сјајот на чевлите? Во ова видео ќе пронајдете трикови кои ќе ви бидат од корист за моментите кога животот сака да си „поигра“ со вашите нерви.