ВИДЕО: 10-те најголеми куќи во светот

10-те најголеми куќи во светотЛуксуз достоен за кралско семејство, од француски замоци до индиски вили, кои се најголемите домови на светот? Една од нив се наоѓа во Мумбаи и чини 2 милијарди долари.