ВИДЕО: 2-годишно дете прави подобри лазањи од вас

2-годишно дете прави подобри лазањи од васВеќе сите го знаат преслаткиот 2-годишен Роман кој ужива во готвењето, а на оние кои сè уште не знаат да готват, веројатно ова видео ќе им биде предизвик да научат. Погледнете како 2-годишно дете прави лазањи.