ВИДЕО: Најголемите контроверзии од кариерата на Кендал Џенер

Најголемите контроверзии од кариерата на Кендал ЏенерКендал Џенер со својата успешна кариера во светот на модата како да ја надмина славата од семејството Кардашијан. Од погрешни избори за рекламни кампањи до јавни забелешки за некои работи, кои се најголемите контроверзии од кариерата на Кендал Џенер?