ВИДЕО: „Ти само ти“ им е хит на готвачи од Тајланд кои работат кај Македонец во Сиднеј

„Ти само ти“ им е хит на готвачи од Тајланд кои работат кај Македонец во СиднејВидеото е направено во ресторан во Сиднеј чиј газда е Македонец, но во него се служи и тајландска храна, покрај македонските специјалитети. А, двајцата готвачи кои се задолжени за храната очигледно знаат дека работата е полесна со песна, па одбраа да си ја запеат „Ти само ти.“ И одлично им оди!